• Skreien er tilbake i 2025. Takk for en flott sesong!
Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

Nyheter og tips

Slik vanner du ut tørrfisk

21/09, 2023

Slik vanner du ut tørrfisk

Bilde av Kristoffer Lorentzen fra Norges Sjømatråd: http://copyright.seafood.no

Tørrfisk er preservert av naturen uten noen...

Les mer
Grillet klippfisk og olivensalsa

21/07, 2023

Grillet klippfisk og olivensalsa

Grillet klippfisk tar sommerfesten til nye høyder! Dette er en rett som imponerer de fleste og fort kroner deg til sommerens grillkonge. På...

Les mer
Bacalao à Lagareiro

11/12, 2022

Bacalao à Lagareiro

På utkikk etter en enkel og frisk festmiddag? Prøv denne tradisjonelle portugisiske klippfiskretten med knuste poteter og grønnsaker....

Les mer
Hjemmelagde Seikarbonader

5/08, 2022

Hjemmelagde Seikarbonader

Seikarbonader er superenkelt å lage selv og kan brukes til utrolig mye. Det er bare å kjøre det sammen i en foodprosessor, forme...

Les mer
Den store Skreimølje guiden

17/01, 2022

Den store Skreimølje guiden

Når skreien er kommet tilbake er ikke tiden inne for å slappe av, nå skal det jobbes på og konkurransen er stor...

Les mer
Klippfisk - den nye smaken av påske

8/12, 2021

Klippfisk - den nye smaken av påske

Selv om vi her til lands forbinder påske med lammelår, appelsiner og marsipan, er det i mange latinske land klippfisk som er selve smaken...

Les mer
Slik vanner du ut klippfisk

8/12, 2021

Slik vanner du ut klippfisk

Klippfisk er torsk som både er saltet og tørket og må derfor vannes ut før bruk. Dette kan ta opptil flere dager avhengig...

Les mer
Ovnsbakt bacalao med bacon

8/12, 2021

Ovnsbakt bacalao med bacon

Enten du er på hytta eller i byen, har vennelag eller familiefest: Ovnsbakt bacalao er oppskriften på en festrett som er så enkel...

Les mer