• Skreien er tilbake i 2025. Takk for en flott sesong!
Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

Våre garantier

Hos oss kan du stole på både kvaliteten og prisen! Her ute lever vi for og av havet, og legger stor yrkesstolthet i våre produkter og servicetilbud. Når du handler hos oss er vi eneste bindeledd mellom deg og fiskerne, vi kan derfor med trygghet tilby både ferskhet, kvalitet- og prisgaranti.

Ferskhet

Når du handler fersk eller fryst fisk hos oss garanterer vi for at fisken er levert fra oss eller lagt på frys innen 48 timer fra den kom opp av havet, i realiteten vil den som oftest være enda ferskere enn dette og ofte under 24 timer. 

Av mattilsynet og butikker defineres ferskfisk som nedkjølt og ikke bearbeidet fisk og får i gjennomsnitt en holdbarhetsdato på 10 dager. Dette syns vi ikke er godt nok og stiller derfor større krav til oss selv.

Kvalitet

Kvaliteten på fisken som kommer inn spiller også en stor rolle i smak og karakter, ikke kun ferskhet. Fisken som kommer inn til bruket blir sortert etter størrelse og kvalitet, hvor kun den beste fisken fra dagens fangst blir brukt til våre nettbutikk bestillinger. Denne skal være fast og elastisk i kjøttet, blank i kjøtt og skinn, og bløgget på korrekt måte så fisken ikke blir blodsprengt.

Pris

Som det eneste bindeleddet mellom deg og kystflåten, kan Torsvågbruket sikre gode priser på råvarer av høyeste kvalitet. Du slipper fordyrende mellomledd og unødig emballasje, og vi oppretteholder arbeidsplasser i distriktet. Dette synes vi er en god deal! Vi tør derfor å garantere at du ikke finner billigere fisk av samme art og kvalitet i butikk. Om du har handlet fisk hos oss og har funnet tilsvarende art til en lavere kg pris i butikk*, send oss en e-post så refunderer vi mellomlegget.
*gjelder ikke tilbud/kampanje priser