• Levering av hyse og frysevarer i Troms fredag 8. november! Bestillingsfrist torsdag 12:00
Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

Klippfisk

Vår klippfisk er kun laget av ferskt høykvalitets råstoff. Den flekkes, det vil si at ryggbeinet fjernes, saltes i kar på ca 800 kg og saltmodnes i minst 3 måneder. Saltmodningen er viktig for at smakene skal utvikles optimalt. Etter saltmodning sorteres fisken etter størrelse og kvalitet, før den så tørkes i to runder og blir klippfisk. Fisk med skinn og bein har best smak og det er slik vi selger den. 

Størrelsen er sortert etter portugisisk standard: Graudo, Especial og Jumbo. Her kan du velge mellom hel eller oppskjært fisk, etter portugisisk kutt.

Klippfisk kan sendes i posten, hvor frakt kan bestilles direkte i nettbutikken ved utsjekk.

Se her for instruksjoner på utvanning av Klippfisk

Graudo

Tilgjengelig

Especial

Tilgjengelig

Jumbo

Tilgjengelig
Klippfiskfilet Klippfiskfilet

Klippfiskfilet

Tilgjengelig