• Skreien er tilbake i 2025. Takk for en flott sesong!
Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Vipps

Viktig om levering


Bestilling

Bestilling av fisk på torsvagbruket.no er enkelt. Du velger hva du vil ha og betaler via  betalingsløsning fra Klarna eller Nets. Her kan du velge mellom direktebetaling, faktura, delbetaling eller Vipps. Enkelt og greit.

Bestillingsfrist

For at vi skal ha tid til å sette av varer til deg og oppfylle våre kvalitetskrav må vi sette en bestillingsfrist. Denne er klokken 12:00 dagen før levering. Per dags dato vil dette si onsdag 12:00 for leveringer til Tromsø.

Klikk og hent sentralt i Tromsø og på Hansnes

Bestiller du fisk fra Torsvågbruket, slipper du å vente på å få pakken i posten.
Bestillingen din vil ligge klar for uthenting på et fast, sentralt utleveringssted med god parkering i Tromsø eller på Hansnes.

Per nå har vi fast utlevering hver Torsdag på følgende utleveringssteder og tidspunkter:

  • 12:45 - 13:00 Hansnes fergekai 
  • 14:15 - 15:00 Flyplassvegen Tromsø
  • 16:00 - 16:45 Strandvegen 106 Tromsø

Under er kart med nøyaktig beskrivelse.

Sending i posten

Produkter som ikke er avhengig av ferskhetsgrad (klippfisk, tørrfisk etc.) kan sendes som pakke i posten. For ordrer inntil 10kg kan du bestille i vår nettbutikk, og vi vil pakke og sende varene dine ila neste virkedag. For ordrer over 10kg må vi beregne en annen fraktpris, vennligst kontakt oss direkte. 


Viktig forbehold om levering

Torsvågbruket er erfarne fiskekjøpere - og flinke til å beregne tilgangen på fisk innenfor de forskjellige sesongene. Utvalget i nettbutikken styres etter dette, men et par forbehold vil alltid gjøre seg gjeldende: Havet er ikke alltid til å stole på, og det hender at været er såpass dårlig at fiskerne ikke engang kommer seg ut fra kai. Og av og til er det rett og slett bare svart hav. Da kan det hende at vi må refundere eller redusere enkelte bestillinger, men vi tar alltid kontakt med de kundene dette berører, og vi setter vår yrkesfaglige ære i å finne en god løsning.